Helyi közélet

2016.10.24. 08:49

Három autó rohant egymásba Baktalórántházánál

Baktalórántháza - A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást 10 órakor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul halad.

Baktalórántháza - A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást 10 órakor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul halad.

Három személygépkocsi ütközött össze 2016. október 24-én 7 óra körül a 41-es számú főút 28. kilométerében, Baktalórántházánál. A baleset következtében két személy megsérült.


Korábban írtuk: A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást 10 órakor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul halad.

Három személygépkocsi ütközött össze 2016. október 24-én 7 óra körül a 41-es számú főút 28. kilométerében, Baktalórántházánál. Az elsődleges adatok szerint a baleset következtében egy személy megsérült.

A rendőrök 8 óra 30 perctől a baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A forgalmat Baktalórántháza belterületén keresztül terelik. Kérjük a vezetőket, hogy az időjárási- és útviszonyoknak megfelelően, fokozott óvatossággal, és körültekintéssel közlekedjenek!

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában