Helyi közélet

2016.04.09. 09:20

Villanyoszlopnak csapódott egy autó Tiszavasváriban - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. április 8-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. április 8-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy magyar rendszámú személygépkocsi az úttestről lesodródott és árokba hajtott péntek délelőtt Gulács és Jánd között. A balesetben a jármű vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították és a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Villanyoszlopnak csapódott egy személygépkocsi péntek délután Tiszavasváriban, a Kabay János utcában. A jármű vezetője könnyebben sérült. A helyi önkormányzati tűzoltók a gépkocsit áramtalanították és a helyszínt biztosították a szolgáltató kiérkezéséig.

Gázszivárgáshoz riasztották a záhonyi hivatásos tűzoltókat péntek este Tiszabezdéd egyik családi házához, a Rákóczi Ferenc utcában, ahol a gázóránál elhelyezett nyomáscsökkentőnél kellett a szivárgást megszüntetniük, majd értesítették a gázszolgáltatót.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában