Sport

2015.06.18. 07:17

Balogh és Bosnjak korábbi klubjában folytatja

Nyíregyháza - Két edzőtáborozást és felkészülési meccseket is tervezett már a Szpari.

Nyíregyháza - Két edzőtáborozást és felkészülési meccseket is tervezett már a Szpari.

Nagy a csend és a munka a Nyíregyháza Spartacusnál. A klub vezetői még mindig lázasan dolgoznak azért, hogy a lehetőségekhez mérten minden szempontból a legjobb kerettel kezdhessék majd a felkészülést a harmadik vonal augusztusi rajtjára. Még mindig tárgyalnak a szerződésekkel bírókkal, illetve más kluboktól kiszemeltekkel, és tartják magukat ahhoz, hogy csak akkor jelentenek be változást, amennyiben az mindkét fél aláírásával hivatalos.

Arról már beszámoltunk, hogy Pekár László Felcsúton folytatja. Az is bizonyos, hogy Balogh János visszatér Debrecenbe. A kapus meghatározó játékosa volt a Szparinak, szerződése lejárt, a DVSC pedig bejelentette, hogy két éves szerződést kötött a válogatott keretet is megjárt kapussal. Bosnjak Predrag kölcsönbe érkezett a Fraditól, ez a szerződés is lejárt, A Haladás hivatalos honlapján közölte, hogy a védő visszatér korábbi együtteséhez Szombathelyre.

A hírek szerint Fodor Ferenc, Koller Krisztián, Szokol Zsolt és Rubus Tamás is távozni készül. Csütörtökön újabb játékosokkal tárgyaltak a vezetők, ennek eredményeként Rubus Tamással szóban megegyeztek és a védő marad. Miként nagy eséllyel Szokol Zsolt is.

Az már biztos, hogy az NB III-as rajt augusztus elsején lesz, amire több mint egy hónapot készül majd a Szpari, hiszen a játékosok június 24-én találkoznak. A tervek szerint Mátyus János kétszer egy hetet edzőtáborozik majd Abaújszántón. Már az edzőmérkőzéseket is tervezik, a leendő ellenfelek között szerepel például a Nyírbátor, a Kisvárda, a Balmazújváros és a Szolnok.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!