Kelet-retro

2020.06.23. 08:00

Az apja a nagyapja az ópályi testvérpárnak

Felidézzük, miről írt a Kelet-Magyarország évtizedekkel ezelőtt ezen a napon.

1960. június 23., csütörtök

Sóstóra jön a Balaton

Balatoni gyöngykaviccsal szórják le az egyre szebb, virágosabb sóstói park útjait. Az új strandhoz vezető utat is rendbe hozzák, valamint a melegstrand előtti térség parkosítását is nagy gonddal végzik a Sóstói Fürdő és Üdülő Vállalat kertészeti szakemberei.

1970. június 23., kedd

Strandrekord Kisvárdán

A kisvárdai várfürdő fennállása óta az elmúlt hétvége hozta meg az első igazán nagy forgalmat. Vasárnap közel 3000 ember keresett menedéket a kánikulában a fürdő hűs vizében. A strandolók többek között hat hektoliter sört és negyven kiló fagylaltot fogyasztottak el.

Nagyszerű látványt nyújt a Nyíregyházi Tanárképző Főiskola leendő előadóépülete. A hatalmas tölcsérhez hasonló építmény betonozását készítik elő a vasbetonszerelők

1990. június 23., szombat

Nyíregyházi panoráma szokatlan szemszögből, a művelődési ház magasából

2000. június 23., péntek

Az apja a nagyapja az ópályi testvérpárnak

Alapos zűrzavar várható az ópályi T. J. családjában, amikor a rokoni szálakat bogozzák. Ugyanis mint kiderült, T. úr az apja a lánya két gyerekének – ha úgy teszik, akkor egyben a nagyapjuk is. Mindezt három év fegyházzal „díjazta” a megyei bíróság fellebbviteli tanácsa, amikor T. J.-t vérfertőzés bűntette miatt jogerősen elítélte.

Az apa és a lánya szexuális kapcsolata 1996-ban kezdődött, amikor a férfi felesége meghalt. Összeköltöztek, majd két gyerekük született – az egyik 1997-ben, a másik rá egy évre. A fura párkapcsolat akkor derült ki, amikor a lány segélyt kért és megkérdezték, hogy ki a gyerekek apja. Megmondta!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában