Helyi közélet

2013.01.04. 09:35

Tolvajok rendőrkézen

A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást K. János Csaba 42 éves nyírvasvári lakos ellen, aki 2013. január 3-án kora délután egy nyírvasvári élelmiszerüzletből különböző értékeket kísérelt meg eltulajdonítani.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást K. János Csaba 42 éves nyírvasvári lakos ellen, aki 2013. január 3-án kora délután egy nyírvasvári élelmiszerüzletből különböző értékeket kísérelt meg eltulajdonítani.A férfit a rendőrjárőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást ifj. K. Károly 26 éves, Cs. Viktor 29 éves, valamint K. Károly 57 éves nyírmadai lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a három férfi, 2013. január 3-án egy vásárosnaményi erdőből akácfát tulajdonított el. A tolvajokat a rendőrjárőrök cselekményük közben tetten érték, így a lopási kár a tulajdonosnak teljes egészében megtérült. A rendőrség a három tolvajt szabálysértési őrizetbe vette, és gyorsított eljárásban 72 órán belül bíróság elé állítja.

A Záhonyi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást J. András 48 éves és B. Gyula 50 éves tuzséri lakosok ellen, akik 2013. január 3-án délután egy tiszabezdédi földterületről nyárfát vágtak ki és tulajdonítottak el. A rendőrök a két férfit elfogták, szabálysértési őrizetbe vették és gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást N. Zoltán 36 éves és G. Sándor 46 éves kemecsei lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi még 2012 decemberében egy kemecsei ház garázsából különböző értékeket tulajdonított el. A rendőrség azonnal megkezdte az nyomozást, majd 2012. január 3-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható tetteseket. Az ügyben a két elkövetőt a rendőrség gyanúsítottként kihallgatta, akik részletes beismerő vallomást tettek és további tizenhét vagyon elleni bűncselekmény elkövetését is elismerték. A rendőrség a két férfit őrizetbe vette és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában