Sport

2016.01.14. 12:14

Fatum-Nyíregyháza - Egyszerű a képlet: dupla vagy semmi

Nyíregyháza - Elképzelhető, hogy a Jászberény új légióst vet be a pénteki nyíregyházi mérkőzésen.

Nyíregyháza - Elképzelhető, hogy a Jászberény új légióst vet be a pénteki nyíregyházi mérkőzésen.

Itt az idő. Noha a Fatum-Nyíregyháza elmúlt időszakban nyújtott alakítására nem lehet panasz, most következnek az igazán fokmérő mérkőzések. Mindjárt a pénteki (kezdés: 18 óra), a Bem-iskolában esedékes Jászberény elleni parti, amelyen csak a győzelem lehet üdvözítő a nyírségiek számára. A hazaiak ugyanis nem akarnak a hetedik helyen porosodni – sőt. Az alapszakasz végére a legjobb négy közé kívánnak furakodni, ehhez pedig sorozatos sikerek szükségesek. A képlet egyszerű: a tabellán negyedik vendégek pillanatnyilag öt pontos előnnyel rendelkeznek a házigazdákkal szemben, amiből ezúttal jócskán lehet faragni.

– Az alapszakasz azon részéhez értünk, amikor minden meccs dupla szorzójú – fejtegette Kőhalmi Richárd, a Fatum-Nyíregyháza edzője. – Ráadásul olyan feltörekvő csapat látogat hozzánk, amelyen szemben van törleszteni valónk, mert ősszel fájdalmas vereséget szenvedtünk idegenben. Egyébként sincs más lehetőségünk, nekik megyünk. Jól ismerjük az ellenfelet, ettől függetlenül természetesen körültekintően készültünk a meccsre, remélhetőleg nem ér minket meglepetés. Mondom ezt azért, mivel olyan hírek jutottak el hozzánk, hogy a Berényiek még egy külföldi játékost igazoltak, aki centerposzton vethető be. Hogy ez igaz, vagy sem, hamarosan kiderül, a célunkon azonban ez mit sem változtat.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!