Dal 2020

2020.03.11. 11:29

A Tortugának még most jön a neheze

Újult erővel a húrok közé csap a Tortuga, hamarosan friss dalokkal lepik meg a közönséget.

Még az idén szeretnének új lemezt megjelentetni

Fotó: a zenekar

Szombaton véget ért A Dal 2020-as megmérettetése. A győztes végül Rácz Gergő és Orsovai Reni Mostantól című közös slágere lett, azonban a nyíregyházi Tortuga zenekar is nagyszerű eredménnyel zárta a műsort. Amellett, hogy rengeteg új rajongót szerzett nekik a Mámor tér 3. című daluk, több rangos szakmai elismerést is bezsebelhettek.

Nincs megállás

– Nagyon elfáradtunk, hiszen a hathetes műsort megelőzte egy hosszú felkészülés – mondta el lapunknak Tomku Milán, a banda énekese és szólógitárosa.

Egyelőre furcsa visszatérni a hétköznapokhoz, hiszen az elmúlt időszakban minden napunkat azzal töltöttük, amire mindig is vágytunk: csak a zenekarral foglalkoztunk.

Milán arról is mesélt, hogy folyamatosan kapják a visszajelzéseket és gratulációkat a nézőktől és a rajongóktól. Most mind a négyen megpróbálnak egy kicsit feltöltődni, mielőtt visszakerülnek a mindennapos mókuskerékbe, de eszük ágában sincs parkolópályára tenni a zenekart: már a jövő héten belevágnak a próbákba és az új dalok készítésébe, valamint felkészülnek a nyári turnéra és a fesztiválszezonra.

Még csak most jön a neheze, hiszen fenn kell tartanunk a közönség érdeklődését, nem szabad hátradőlni

– tette hozzá a fiatal zenész.

– A műsor alatt rengeteg tapasztalatot, kapcsolatokat, barátot szereztünk, nem beszélve a nyereményekről: megkaptuk az Év Felfedezettje és a Petőfi zenei díjat, valamint a régen vágyott fülmonitorrendszert.

A Tortuga még az idén szeretné meglepni a rajongókat egy nagylemezzel.

NA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában