Napi horoszkóp – 2018. szeptember 24.

Napi horoszkóp – 2018. szeptember 24.
© Forrás: SuryaAsura / DeviantArt
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ne egyedül vágjon neki az útnak, kérjen segítséget. Nem is elsősorban azért, mert erre rászorulna, hanem így együtt tölthetik az időt.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Használja ki, hogy tele van energiával és adjon ebből a szeretteinek is. Legyen mindig mód arra, hogy megkereshessék.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ne csak a feladatokat ossza ki, tudjon lelkesedést is önteni azokba, akiktől segítséget vár. Tele van energiával és olyan ötletekkel, melyek hasznosak lehetnek mindenki számára.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Tele van ötletekkel, azt sem tudja, melyik úton induljon először. Segítségre nem számíthat, a környezetében élők a saját feladataikkal vannak elfoglalva.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ne csak a saját érdekeit tartsa szem előtt, legyen tekintettel a szerettei igényeire is. Míg Önnek a kitűzött célok fontosak, ők szeretnének kicsit megpihenni.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Kevesebb idegeskedés, több figyelem a szeretteinek. Ezen a napon elsősorban ennek mentén szervezze meg a teendőit.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Bár igyekezett felkészülni, mégsem sikerült minden akadályt számba venni. Ugyan nem szeret rögtönözni, most mégis arra kényszerül, ha nem akar meghátrálni.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha szeretné elűzni a viharfelhőket, engednie kell. Ugyan a véleménye nem változott az adott kérdésről, mégis hajlandó más utat választani.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Bár még nem tudta feldolgozni teljesen a múltbéli eseményeket, már a továbblépésen gondolkodik. Mihamarabb felejteni szeretne.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A szervezete már jelzi, hogy lassítani kellene. Ön azonban megint tele van ötletekkel, és igyekszik figyelmen kívül hagyni a fájdalmakat.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Vannak olyan problémái, amelyekre hiába keresi a megoldást, valahogy nem találja azokat. Végre egy nyugodtabb nap vár önre.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Élvezi, ha a rivaldafény Önre hárul, fürdőzik a népszerűségben. Ezzel azonban nem élhet vissza és nem használhatja ki az embereket.


Judit szerint egy párkapcsolatban a legfontosabb a kölcsönös bizalom
Debrecen - „Ha a párodnak nincs oka kételkedni benned, akkor jobb esetben nem is fog.” A világban mindannyian eljátszunk egy szerepet, jóformán színészeknek születtünk, mégis sokszor nehezünkre esik beleélni mások helyzetébe magunkat. Néha a saját igazunkat és akaratunkat próbáljuk gyakorolni azo...

Bodgál Judit osztályvezető
Miskolc - Nyiroködéma: az emberek öt százalékát érinti, már Miskolcon is van terápia. Bodgál Judittal a B.-A.-Z. megyei kórház Önálló Fiziológiai Osztályának vezetőjével és Révészné Lázár Mónika gyógytornásszal a nyiroködéma betegségről beszélgettünk. Ez egy krónikus állapot, a nyirokrendszer leg...Gávavencsellő.
SZON.HU


hirdetés