Hajdú-Bihar

2013.01.22. 15:11

Két igazgatói poszt is kiadó

Személyi és működési változásokról is tárgyalnak csütörtökön a városatyák.

Személyi és működési változásokról is tárgyalnak csütörtökön a városatyák. Debrecen - Az önkormányzati törvény változása miatt módosulna a közgyűlés Szervezeti és Működési Szabályzata – csütörtöki ülésén többek között erről tárgyal a debreceni képviselő testület.

Módosíthatják a kéményseprési díjakat és várhatóan állami kézbe adják a közoktatási, valamint a szociális és gyermekvédelmi intézményeket. A 2-es villamoshálózat építéséről lefolytatott vizsgálatról készült jelentés szintén a képviselők elé kerül majd. Ahogyan az Erzsébet utcai bölcsőde ügye is: pályázati segítséggel kívánta az önkormányzat felújítani a bölcsődét, azonban először a közbeszerzési eljárások elhúzódása, majd a kivitelezés megkezdése előtt felmerült problémák miatt szenvedett késedelmet a projekt. A város határidő módosítást kért, de azt nem kapta meg, így meghiúsult a fejlesztés.

Pályázat kiírásáról is dönt a testület holnap, a Főnix Rendezvényszervező KKNKft. ügyvezetői, illetve a Csokonai Színház igazgatói posztjára. A képviselő-testület bizottságaiban, illetve a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. és a Debrecen Városi Televízió Kft. felügyelő bizottságában történő személyi változásokról szóló előterjesztés is napirenden lesz: Varanyi Sándor képviselő (Jobbik) frakcióból való kizárása, illetve Pozsgainé Szabó Diána lemondása miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!