Hajdú-Bihar

2015.03.22. 11:15

Nézd meg az anyját…

Nyíregyháza - Lejárt az anyósviccek ideje, ugyanis napjainkban már nem állja meg a helyét az a feltételezés, hogy a férfiak a pokolba kívánják az anyósukat.

Nyíregyháza - Lejárt az anyósviccek ideje, ugyanis napjainkban már nem állja meg a helyét az a feltételezés, hogy a férfiak a pokolba kívánják az anyósukat.

Egy friss felmérés eredményéből ugyanis az derült ki, hogy a férfiak szeretik nejük édesanyját, sőt, már-már vonzódnak hozzá – adta közre a fullánk.com a napokban.

Az anyóskérdést firtató felmérésben 1500 férfi válaszolt a szakembereknek. A tanulmányból kiderült, hogy a nős férfiak negyede egyenesen imádja az anyósát, míg harmincegy százalékuk bevallotta, hogy titokban vonzódik a neje anyukájához.

Az idősebb nők is szexik

A férfiak közel kétharmada arról beszélt, hogy egyáltalán nem bánná, ha a párja olyan idős lenne, mint az anyósa. A válaszadók közel fele pedig úgy gondolja, hogy a szerelme stílusa ugyanolyan, mint a nő édesanyjáé.

A tanulmányt az egyik divatmárka megbízásából készítették. Peter Hahn, a cég szóvivője elmondta, hogy nagyon könnyű beskatulyázni az idősebb nőket, akik sokszor nem érzik magukat szexi­nek, és úgy gondolják, hogy már nem kellenek senkinek. A tanulmány viszont rámutatott, hogy sok férfi csodálja az anyósa megjelenését, személyiségét és stílusát.

– Szerencsés vagyok, mert a barátaimmal nagy részével ellentétben én nagyon jól kijövök az anyósommal – jelentette ki mosolyogva Verde Attila, s ezt bizonyítandó mutatott néhány közös fotót is, amin jól látszik, nem egyoldalú ez a szeretet.

– A felmérés második feléhez nem tudok hozzászólni, mert még soha nem gondoltam úgy a feleségem édesany­jára, mint nőre, de az utcán nagyon sok csinos középkorú nőt lehet látni. Persze, olyanok is vannak szép számmal, akik átesnek a ló túlsó oldalára, és nem képesek belátni, hogy eljárt már felettük az idő, és úgy öltöznek, mint a huszon­évesek. Pedig sokkal vonzóbbak lennének, ha a személyiségüket domborítanák ki, nem pedig a feneküket…

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!