Helyi közélet

2015.07.06. 13:10

Vasúti átjáró van, de sín nincs - kiderült, miért

Nyírbogát, Nyíradony - Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, egy olvasónk jelezte, hogy a Nyírbogát és Nyíradony között, a 471. sz. főúton olyan vasúti átjáró található előjelző táblákkal és nem működő fényjelzővel, hogy valójában nincs is ott sín. Utánajártunk miért.

Nyírbogát, Nyíradony - Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, egy olvasónk jelezte, hogy a Nyírbogát és Nyíradony között, a 471. sz. főúton olyan vasúti átjáró található előjelző táblákkal és nem működő fényjelzővel, hogy valójában nincs is ott sín. Utánajártunk miért.A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kommunikációs osztályának jeleztük a felvetést. Ekképpen reagáltak: „A 471-es úton Nyírbogát és Nyíradony között található vasúti átjáró magántulajdonban van. A tulajdonos a napokban az átjáró elbontását végzi. A fényképeken rögzített állapot ennek a munkának a köztes állapotát mutatja, amikor a sínek felszedése, a helyszín aszfaltozása már megtörtént, viszont a táblák és a fénysorompók még kinn voltak. A tulajdonos azóta az előjelző táblákat beszedte, a burkolati jeleket módosította. A fénysorompó eltávolítását a MÁV bevonásával végzi”.

KM-LTL


Nyírbogát, Nyíradony - Nyírbogát és Nyíradony között, a 471. számú főúton olvasónk érdekes vasúti átjárót fedezett fel: az átjáró előjelző táblával és fényjelzővel is el van látva... csak épp sínek nincsenek sehol. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában