HAON lakóhelyem

2012.09.23. 20:10

Fegyveres rablás elkövetőit keresik Debrecenben

Debrecen - Nagy erőkkel keresi a rendőrség azt a két ismeretlent, akik arcukat sállal eltakarva, feltehetően fegyverrel próbáltak meg kirabolni egy Piac utcai pénzváltót szombaton déli fél egykor – tudtuk meg a rendőrségtől.

Debrecen - Nagy erőkkel keresi a rendőrség azt a két ismeretlent, akik arcukat sállal eltakarva, feltehetően fegyverrel próbáltak meg kirabolni egy Piac utcai pénzváltót szombaton déli fél egykor – tudtuk meg a rendőrségtől.A rablók érkezését követően a pénzváltó alkalmazottjának sikerült megnyomni a riasztógombot, ezért az elkövetők zsákmány nélkül, futva elmenekültek a helyszínről. Lövés, személyi sérülés nem történt – tájékoztatott a Hajdú Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya, mely fegyveres rablás bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

A rendőrség a lakosság segítségét kéri; aki a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság, Bűnügyi Osztályán, munkaidőben személyesen (Debrecen, Kossuth u. 20. sz.) vagy munkaidőben telefonon a 06-52-516-400-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számon munkaidőben, vagy a 107, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A bejelentő adatait a Rendőrség bizalmasan kezeli!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!