haon-sportoldal

2011.02.19. 16:57

Győzelem az idei első tétmeccsen

<p>A DVSC-TEVA 2-0-ra verte a Kecskemétet a Ligakupában.</p>

Az év első tétmérkőzését vívta szombat délután a Loki: a Kecskemét látogatott az Egyetemi Sporttelepre a Ligakupa negyeddöntőjének első találkozóján. Ahogyan ígérte a hazai szakmai stáb, egy amolyan „vegyes” csapattal állt ki a DVSC, hiszen többen is helyet kaptak a kezdőben azok közül, akikre meghatározó emberként számítanak majd a tavasz folyamán a piros-fehérek.

Félidőnként egy-egy gól

Jó iramban kezdődött a meccs, a vendégek kicsit többet birtokolták a labdát, ám a félidő közepén mégis a hazaiak örülhettek. Illés adott remek labdát Varga Józsefnek, aki megszerezte a vezetést a 24. percben. A szünetig a Debrecen vezetett több veszélyes akciót, de az eredmény nem változott.

A második játékrész hasonló koreográfia szerint zajlott, jobban kezdett a KTE és a DVSC-TEVA lőtt gólt a télen igazolt Illés Gyula révén. A Loki végül kétgólos előnyt szerzett a keddi visszavágóra, amelyet 13.45-től rendeznek a kecskeméti stadionban. HBN

Ligakupa negyeddöntő, első mérkőzés
DVSC-TEVA – Kecskeméti TE-Ereco 2-0 (1-0)

 

Debrecen, 1500 néző.

Vezette: Radványi (Márkus, Pápai) 

DVSC: Verpecz – Nagy Z., Komlósi, Szűcs, Fodor – Bódi (Szakály 78.), Varga J., Spitzmüller (Ramos 46.), Vinicius (Yannick 46.) – Illés (Mokánszki 91.), Coulibaly (Salami 46.) 

KTE: Rybansky – Gyagya (Preklet 65.), Radanovics, Balogh (Urbán 88.) B., Mohl – Szavics (Ebala 65.), Alempijevics, Bertus (Csukics 46.), Bori (Litsingi 46.) – Tököli, Foxi 

Gól: Varga J. (24.), Illés (64.) 

Sárga lap: Csukics (52.), Ramos (74.), Radanovics (77.), Alempijevics (84.)

Kiállítva: Radanovics (93.)

 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!