haon-sportoldal

2011.04.10. 17:27

Magabiztos MVFC-diadal az Aramis ellen

<p>Futsal - A Magyar Kupa-elődöntő után a bajnokságban is összemérte erejét az MVFC Berettyóújfalu és a Colorspectrum Aramis: a péntek esti találkozót magabiztosan – 7–2-re – nyerte a hazai csapat, a Mezei-Vill együttese.</p>

Habár a Berettyóújfaluiaknál több hiányzó is volt – Rábl János, Nagy Tamás és Gál István –, ez nem akadályozta meg Bacsó Richárd vezetőedző gárdáját abban, hogy remek második félidei játékkal simán megnyerje az összecsapást.
A hazaiak már a mérkőzés elején vészkapus játékot alkalmaztak, s Michelzinho révén meg is szerezték a vezetést a hatodik percben. Öreglaki hamarosan egyenlített, ám Trencsényi újra vezetéshez juttatta csapatát. A vendégek is lehozták hálóőrüket, s próbálkozásukat siker kísérte, hiszen az első félidő végén újra betaláltak a bihariak kapujába, így 2–2-es állás mellett vonulhattak pihenőre az alakulatok a szünetben.

 

A második félidő a MVFC-é volt

 

A második játékrészben Safar szerzett újabb gólt, majd Michelzinho percei következtek: két találatát is ünnepelhette a brazil légiós. A vendégek hiába igyekeztek kapaszkodni, ismét MVFC-gólokat láthatott a közönség, Victor után Nagy István vette be az Aramis kapuját. A fővárosiak nem tudtak újabb találatot elérni, így végül 7–2-re diadalmaskodott a Mezei-Vill.
Az alapszakasz huszonkettedik – utolsó fordulójában – az összes mérkőzést ugyanazon időpontban rendezik meg, így az újfaluiak április 18-án, hétfőn fogadják majd az Üllő FC Cső-Montage-t. HBN



 A tények 

MVFC Berettyóújfalu–Colorspectrum Aramis 7–2 (2–2)
Berettyóújfalu, vezette: Medovarszki, Viczián, Takács.
MVFC: Tihanyi – Leo Mendes, Michelzinho, Togoi, Safar. Cserék: Trencsényi, Nagy I., Lovas, Kolompár, Tamás, Nyéki, Pallai. Edző: Bacsó Richárd.
Aramis: Sikur – Sivák, Tóth Sz., Frank, Nagy G. Cserék: Öreglaki, Birinyi, Szeghy, Korozmán, Molnári, Hasenauer, Tyukász. Edző: Frank Tamás.
Gólszerzők: Michelzinho (6. perc), Öreglaki (9. p.), Trencsényi (14. p.), Frank (19. p.), Safar (28. p.), Michelzinho (33. p.), Michelzinho (34. p.), Victor (36. p.), Nagy I. (39. p.).
Sárga lap: Sivák (11. p.), Safar (17. p.), Sikur (37. p.), Öreglaki (39. p.).
Szabálytalanságok: 4-3, illetve 3-6.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!