haon-sportoldal

2011.10.09. 17:18

A papírforma érvényesült Berettyóújfaluban

Futsal - Nem sikerült bravúrral meglepnie közönségét az MVFC Berettyóújfalu élvonalbeli női csapatának szombaton, ám a lányok az utolsó percig küzdöttek a tavalyi ezüstérmes Univerzum-Aramis ellen.

Futsal - Nem sikerült bravúrral meglepnie közönségét az MVFC Berettyóújfalu élvonalbeli női csapatának szombaton, ám a lányok az utolsó percig küzdöttek a tavalyi ezüstérmes Univerzum-Aramis ellen.

A szombati mérkőzésen a hazai pálya előnyét élvezték a bihari lányok, ezt azonban sajnos nem sikerült győzelemre váltani a jóval esélyesebb, válogatottakkal megtűzdelt vendégcsapattal szemben. A rutinos futsalosokkal rendelkező Univerzum-Aramis kíméletlenül kihasználta az élvonalban még újonc házigazdák hibáit. A félidőben 5–2-re vezetett a fővárosi alakulat – a Mezei-Vill egyik találata öngólból született –, a második játékrészben pedig hiába váltottak vészkapus játékra az újfaluiak, nem sikerült felzárkózni, sőt még nagyobbá vált a különbség. Ennek ellenére a lányok nem adták fel, a meccs utolsó találatát a hazaiak szerezték a hajrában.

A negyedik fordulóban Kiskunfélegyházára látogat az MVFC Berettyóújfalu női csapata.

 

MVFC Berettyóújfalu–Univerzum-Aramis 3–9 (2–5)

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok, vezette: Erdélyi, Kövér, Szabó F. Sz.

MVFC: Pozsgai – Füredi, Sallai, Roza, Tóth A. Cserék: Erős, Heidt, Tóth T., Ugrai, Dancs, Oláh, Deczki. Edző: Pallai Gábor.

Aramis: Oláh – Horváth, Varga, Megyes, Bernhardt Ba. Cserék: Bernhardt Be., Faigl, Üveges, Hargas. Edző: Tóth Ferenc.

Gólszerzők: Bernhardt Ba. (2. perc), Megyes (3. p.), Horváth (9. p.), Bernhardt Ba. (11. p.), Roza (13. p.), Bernhardt Be. (18. p.), Megyes (19. p.), Bernhardt Ba. (24. p.), Horváth (24. p.), Bernhardt Ba. (34. p.), Üveges (35. p.), Füredi (37. p.).

Szabálytalanságok: 2-4, illetve 3-0.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!