haon-sportoldal

2012.04.29. 21:08

Magabiztos győzelmet aratott a Mezei-Vill FC Berettyóújfaluban

Futsal - Győzelemmel zárta a férfi futsal NB I. alapszakaszát a Mezei-Vill FC. Turzó József tanítványai a Vasast verték meg magabiztosan, 8–1-es arányban az utolsó forduló alkalmával.

Futsal - Győzelemmel zárta a férfi futsal NB I. alapszakaszát a Mezei-Vill FC. Turzó József tanítványai a Vasast verték meg magabiztosan, 8–1-es arányban az utolsó forduló alkalmával.A hetedik percben esett a mérkőzés első találata, Nagy Tamás volt eredményes, aki egy perc múlva rá is kontrázott, 0–2. A 9. percben már három gólos volt az újfaluiak előnye, Szécsi Barna iratkozott fel a gólszerzők közé. A félidő utolsó találata a 18. percben esett, Szécsi is megszerezte második gólját, így a félidőben 0-4-et mutatott az eredményjelző.

A második játékrész is vendégtalálattal indult, a 22. percben Gál István volt eredményes. A 26. percben Szécsi Barna a harmadik gólját is megszerezte, egy perccel később pedig Michelzinho talált a hazai kapuba (0-7). A félidő végére Szécsi Barna négy találatig jutott. A Vasastól csak egy szépítő gólra tellett, Veres Gergely szerezte az egyetlen pesti gólt (1–8).

Győzelmüknek köszönhetően a berettyóújfaluiak visszafoglalták a tabellán a második helyet, hogy megmaradnak-e ebben a pozícióban a hétfői Gödöllő-Aramis mérkőzésen dől el.

A hatodik helyen álló DEAC Futsal Club szintén idegenben játssza utolsó meccsét, Kozma Mihály csapata hétfőn 19.30-tól a Nagykátával csap össze.

 

A tények

Vasas 1988 Déli Futsal-Mezei-Vill FC Berettyóújfalu 1-8 (0-4)

Vasas Sportcsarnok, Budapest. Játékvezetők: Kovács G., Antal Sz.s, Rózsa N.

Vasas: Kövesfalvi I. - Veres G., Komáromi P., Fehér K., Rodrigo Teixeira Domingues. Cserék: Gál J., Kulik R., De Mello E Souza Jackes Gil, André B., Solti N., Érsek R. Edző: Nagy Attila.

MVFC: Tihanyi Cs. - Lovas N., Gál I., Nagy T., Melo José Michel. Cserék: Trencsényi J., Da Silva Mendes Leonardo, Szécsi B., Rábl J., Nagy I., Togoi Victor Cosmin, Pallai G. Edző: Turzó József.

Gólszerzők: Nagy T. (7., 8. p.), Szécsi B. (9., 18., 26., 33. p.), Gál I. (22. p.), Michelzinho (27. p.), Veres G. (35. p.).

Sárga lap: Gál J. (27. p.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!