haon-sportoldal

2012.06.01. 09:34

Kalucza veretlen maradt az Extraligában

A DVSC versenyzője, Kalucza Norbert nem csak a BoxingONE Ligában nyújt remek teljesítményt, a DTJ Prostejov légiósaként a cseh Extraligában is kitűnően szerepel: a sorozatban nem szenvedett vereséget, együttesét ezüstéremhez segítette.

A DVSC versenyzője, Kalucza Norbert nem csak a BoxingONE Ligában nyújt remek teljesítményt, a DTJ Prostejov légiósaként a cseh Extraligában is kitűnően szerepel: a sorozatban nem szenvedett vereséget, együttesét ezüstéremhez segítette. A cseh Extraliga döntőjében a Kaluczát foglalkoztató DTJ Prostejov az Usti nad Labemhez látogatott. Az aranyérmet a házigazdák szerezték meg, ám ez a legkevésbé Norberten múlott, Deél István tanítványa egyhangú pontozással győzte le örmény riválisát az 56 kilogrammban megrendezett mérkőzésen. Kalucza teljesítményének értékét növeli, hogy vereség nélkül bokszolta végig az idei cseh Extraliga küzdelmeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!