HAON Sziréna

2011.09.04. 09:38

Ez történt Hajdú-Bihar megyében szombaton

Hajdú-Bihar - Kattintson és nézze meg mi minden történt szombaton Hajdú-Biharban!

Hajdú-Bihar - Kattintson és nézze meg mi minden történt szombaton Hajdú-Biharban!

Debrecen - Parádés pillanatok a Kölcseyben és mellékén.

 

 

Debrecen, 2011. szeptember 3., szombat (MTI) – Kiegészítő takarmányként a sertés- és baromfiágazat hasznára lehetnének a fehérjében gazdag algafajok, amelyek mezőgazdasági hasznosítására egy hároméves kutatás irányította a figyelmet.

Nincs mese, éjszakánként már érezni: lassan beszökik az ősz, végigoson az utcákon, és mindenhol megelőz bennünket, előbb persze felhajt a padkára, és diszkréten átmegy a lábfejünkön.

Fábián György jegyzete

Debrecen - Hetven és negyven kilométeres teljesítménytúrát szervez az 5. Bocskai István Lövészdandár a Debreceni Honvéd Sportegyesülettel karöltve.

 

Berettyóújfalu, 2011. szeptember 3., szombat (MTI) - Hazaérkezett Moldáviából a NATO katasztrófavédelmi gyakorlatán részt vett magyar mentőcsapat; a tűzoltókból és polgári védelmi szakemberekből álló kontingenst Kovács Ferenc tűzoltó ezredes, hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgató köszöntötte szombat délután a berettyóújfalui hivatásos önkormányzati tűzoltóság épületében. 

Nézze meg milyen programokkal várja az érdeklődőket a XII. Szoboszlói Birka- és Slambucfőző Örömnap.

Kínálhattak a főtéren töltött finomságokat, és mellé különböző zenés bemutatókat, aki az igazi ínyencségekre vágyott az a Baltazár Dezső tér felé vette az irányt szombat délután. A Debreceni Jazz Napok harmadik napján először Rozsnyói Péter triója, majd a debreceni Tóth Sándor qintetje lépett fel. 

A művésznőt a 40. Jazznapok 3. napján sikerült utolérnünk egy rövid interjú erejéig Gyémánt László kiállításának megnyitója után.

Ady, a téma nagy szakértője mondja: „Nyárban az ember nőre jobban vágyik – Mert a Nyár, nagy kerítő.” A latin szappanoperák, mintha ennek az állításnak akarnának megfelelni, kizárólagosan ezt tekintik tárgyuknak, s a főhősök éppúgy rabjai eme szenvedélynek, mint a mellékfigurák számtalanjai. Boda István jegyzete

Négy nemzet tűzoltói mérték össze tudásukat szombaton Berettyóújfaluban a Morotva Ligetben.

Szeptember 16-ig tekinthető meg az egyetem Élettudományi Galériájában Balog Zsófi festőművész kiállítása, melyet szombaton dr Lampéné dr. Zsíros Judit nyitott meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!