HAON Sziréna

2011.10.23. 16:16

Őszinte átéléssel ünnepelt Hajdúdorog

Ünnepi istentisztelettel, honosítással, emlékműsorral és koszorúzással elevenítette fel őseink hagyatékát Hajdúdorog 2011. október 23-án, az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére rendezett városi ünnepségen.

Ünnepi istentisztelettel, honosítással, emlékműsorral és koszorúzással elevenítette fel őseink hagyatékát Hajdúdorog 2011. október 23-án, az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére rendezett városi ünnepségen. A gazdag és színvonalas programcsokron részt vett Dr. Ujhelyi István, a Magyar Köztársaság Országgyűlésének alelnöke is, aki köszöntő beszédében mély meggyőződéssel vallott arról, hogy ,,ünnepeink a jövőről szólnak, nem pusztán az emlékezésről". E gondolathoz csatlakozott Csige Tamás polgármester úr is, aki szintén az előretekintésben, a haladásban hisz: Emlékezzünk, és ne felejtsünk, de ne menjünk vissza az időben - csak így lehetünk méltók 56 örökségéhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!