HAON Sziréna

2012.04.30. 14:15

Elmaradt a látványos táncgála Debrecenben

Debrecen - Immár ötödik alkalommal rendezték volna meg a Táncvilágnapi Gálát, vasárnap este a Csokonai Színházban.

Debrecen - Immár ötödik alkalommal rendezték volna meg a Táncvilágnapi Gálát, vasárnap este a Csokonai Színházban. Különböző stílusokat képviselő, kiváló debreceni táncegyüttesek szerepeltek a meghívottak között, a program azonban végül elmaradt. A szervező, Nagy Olivér, a Cívis Táncegyesület művészeti vezetője anyagi okokkal magyarázza az esemény meghiúsulását.

– A gazdasági válság, sajnos, ezt a hagyományt is utolérte. Mint az előző négy alkalommal, idén is időben kezdtem a szervezést, két héttel ezelőtt azonban kiderült, hogy a korábbiaknál jóval magasabb költséggel lehet csak megvalósítani a programot. Úgy félmillió forint hiányzott volna, s mivel nem találtunk elég szponzort, le kellett mondanunk a rendezvényt – mondta el Nagy Olivér, hozzátéve, hogy az eddigi gálák  sem nyereségesek, hanem jobb esetben nullszaldósak voltak. - Megpróbáljuk folytatni a hagyományt, jövőre szeretnénk újból megszervezni a gálát – adott hangot bizakodásásnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!