HAON Sziréna

2012.04.08. 19:33

Mi történt tegnap Hajdú-Bihar megyében?

Hajdú-Bihar - Nézze meg, hogy milyen események, rendezvények és programok történtek szombaton Hajdú-Bihar megyében!

Hajdú-Bihar - Nézze meg, hogy milyen események, rendezvények és programok történtek szombaton Hajdú-Bihar megyében!

Nézze meg milyen programokkal várják vasárnap Debrecenben!

Berzselés, írókázás, szalmázás (mint népi tojásfestési technikák), mézeskalácsírás, húsvéti kalács sütése, vetélkedők, ügyességi játékok, és Móricz Zsigmond-vígjáték, meg persze hagyományos húsvéti locsolkodás is szerepelt a Hajdúböszörményi Tájházak szombati programjában.

Egyebek mellett húsvéti tojásfestés és fényképtartó készítés is szerepelt a “szombati műhely” programjában, amit játszóházi foglalkozás keretében rendeztek hét végén családoknak a Tímárházban.

A listavezető DVSC-Teva hazai pályán játszott az OTP Bank Liga 23. fordulójában, a Kondás Elemér által dirigált debreceniek a Siófokot fogadták szombaton délután három órától. A mérkőzésről élőben tudósítottunk a HAON-on!

Ablonczy László könyvet írt Latinovits Zoltánról: életéről, haláláról és feltámadásairól.

Vannak akiknek szürkeállománya józanul sem bonyolultabb egy logarlécnél, de a legrosszabb, ha ezen egyedek még elkezdenek inni is.

Változik a közösségi közlekedés menetrendje a hétvégén a húsvéti ünnep miatt, a vonatok és a buszok is megváltozott rend szerint közlekednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!