HAON Sziréna

2012.07.07. 11:15

Színt adtak az óvodának a "sztárok" Debrecenben

Debrecen  - A debreceni Százszorszép Óvoda külső homlokzatának kifestésére a Let s Colour Magyarország Településszépítő Egyesület közösségi pályázatán 1300 négyzetméternyi falra elegendő homlokzati festéket nyert az intézmény.

Debrecen  - A debreceni Százszorszép Óvoda külső homlokzatának kifestésére a Let s Colour Magyarország Településszépítő Egyesület közösségi pályázatán 1300 négyzetméternyi falra elegendő homlokzati festéket nyert az intézmény.Az alapozást követően az óvoda vezetése társadalmi összefogásra invitálta Debrecent, illetve hírességeit, ismert sportolóit, önkénteseket, szülőket a színezést illetően.

Szombaton reggeltől a cívisváros népszerű táncosai, zenészei, színészei, sportolói, vízilabdások, kézilabdások, salakmotorosok, focisták, valamit kapitányaik ragadtak ecsetet, hogy az elkészült színes falaknak több mint kétszáz gyermek örülhessen majd 2012 szeptemberében - tájékoztatott Puskásné Dienes Andrea óvodavezető. Délelőtt ott volt Mercs János színész, Varga József focista, Szilágyi Sándor vezetésével, valamint a salakmotoros Balogh János, a Debrecen Speedway SE elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!