Helyi közélet

2010.08.16. 16:49

Önkormányzati választás 2010: Határozott cselekvésre készülnek

<p>Tizenkét helyen indít képviselőjelöltet a megyeszékhelyen az Éljen Nyíregyháza Független Mozgalom az idei önkormányzati választásokon – jelentette be Lengyel Károly elnök. Elmondta: fiatal, becsületes politikai szervezet lévén céljuk Nyíregyháza városának, lakosságának érdek és részrehajlás nélküli szolgálata.</p>

– Jómagam 2006-tól a városi közgyűlésben végeztem érdemi munkát. A rám bízott területeken az adófizetők pénzével becsületesen bánva mindig Nyíregyháza lakosságának érdekeit és a város épülését, fejlődését tartottam szem előtt. A város közgyűlésének leendő tagjaiként az Éljen Nyíregyháza Független Mozgalom nem kér az önkormányzat által elosztandó fejlesztési, pályázati stb. pénzek visszaosztásából. Eltöröljük az érdekeltségi jutalék rendszerét, elérve ezzel, hogy a büntetésből, bírságból az azt kiszabó közalkalmazott ne részesedjen.

A város által adott szociális támogatásokat nem pénzben kapnák meg a rászorulók, hanem a közműszámláit, gyermekeik étkeztetését finanszíroznánk belőle. Több önkormányzati támogatásra van szüksége a városi rendőrségnek, polgárőrségeknek, mert fontos, hogy ne csak statisztikailag, hanem érezhetően javuljon a város közbiztonsága! Határozottan fel fogunk lépni a népcsoportok egymásra uszítása, a gyűlöletkeltés ellen, hiszen Nyíregyházán együtt kell laknunk, dolgoznunk, élnünk! – összegezte a mozgalom célkitűzéseit Lengyel Károly.

Képviselőjelöltek

1. Fehér Sándor közgazdász

3. Dr. Barkóczi Brigitta jogász

5. Komjáthy Attila közgazdász

6. Bodnár Károly főiskolai oktató

7. Papp János gazdasági igazgató

9. Gunyecz István építészmérnök

10. Lővei Csaba tanár

11. -

12. Szilágyi Péter vállalkozó

13. Lengyel Károly önkormányzati képviselő

14. Király József vállalkozó

15. Szilágyi László vállalkozó

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában