71 évesen elkapta a vírust

2020.12.26. 11:03

„Álltam édesapám sírjánál és kértem, hogy segítsen” – Rubint Réka rettegett az anyukája életéért

Csoda történt Rubint Réka családjában. A sztáredző Instagram-oldalán számolt be róla, hogy édesanyja 71 évesen legyőzte a koronavírust.

Forrás: TV2

Tegnap említettem, hogy megosztom Veletek azt a CSODÁT, ami velem/velünk történt az elmúlt hetekben ...Könnyekkel és félelemmel teli időszakon vagyunk túl ... de mint mindig, most is megtapasztaltam, hogy a szeretetnek óriási ÉLTETŐ ereje van!!!Az elmúlt hetekben Jászberénybe tartva, minden nap megálltam Édesapám sírjánál és kértem, hogy segítsen ... és mint mindig, most is segített!Köszönöm a jászberényi kórház orvosainak, nővérkéinek segítségét és az áldozatos, emberfeletti munkáját.Édesanyám 71 évesen leküzdötte a COVIDOT és a kétoldali tüdőgyulladást. A leges-legboldogabb Karácsonyom van , mert Édesanyám újra itthon van és szorosabban ölelhetem, mint valaha.Vigyázzatok egymásra és a szeretteitekre!!!Boldog Karácsonyt!!!

- írta Rubint Réka Instagram oldalán, ahol egy képet is közzétett, amin az édesanyját öleli. Itt lehet megnézni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában