három gyerek volt a szemtanú

2020.12.28. 18:20

Mélykúti tragédia – miután a rendőrségről hazament, élettársa kivégezte Melindát

A fiatal családanya ugyan a fenyegetések hatására elment a rendőrségre, de feljelentést nem akart tenni. Nem sokkal később agresszív élettársa a gyerekek szeme láttára késelte halálra Melindát.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai nyomozást folytattak egy garai lakos ellen, aki 2019. december 18-án

Mélykúton, egy családi házban egy késsel megölte az élettársát, majd magukra gyújtotta az épületet. A férfit a tűzoltók kimentették az ingatlanból, de az asszonyon már nem tudtak segíteni

- írja a Bors.

A nyomozás során kiderült, hogy a pár néhány hónappal korábban ismerkedett meg, majd összeköltöztek. A bűncselekmény elkövetése előtti két hétben többször összevesztek, ezért a nő el akart költözni.

T. József magával is megpróbált végezni
Fotó: Bors

A férfi ekkor megfenyegette áldozatát, aki elment ugyan a Jánoshalmi Rendőrőrsre a tragédia napján, de feljelenteni nem akarta élettársát annak ellenére, hogy a rendőrök erre a lehetőségre többször felhívták a figyelmét. A nő a testvéréhez ment, élettársa ott talált rá, ahol az asztalról felkapott késsel vetett véget párja életének.

A jelenleg is letartóztatásban lévő, emberölés és rongálás elkövetésével gyanúsított férfi ügyében a megyei nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték. A keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes főügyészségre – olvasható a rendőrség közleményében.

Mint arról korábban a Bors beszámolt, a horrorfilmbe illő pillanatoknak három gyerek, Melinda testvérének ötéves kislánya, kétéves fia, és az áldozat kisebbik lánya, a tízéves Emese is szemtanúi voltak.

Ebben a házban történt a szörnyűség
Fotó: Bors

– Melinda kisebbik gyermekét én nevelem, a nagyobbikról az édesapja gondoskodik. Tartják egymással a kapcsolatot, szoktak is találkozni. A most 11 éves Emesének eleinte szörnyű rémálmai voltak, újraélte édesanyja halálát, de azok mostanra elmúltak – mesélte a Borsnak nemrég Mária, az áldozat húga.

– Nagyon ingadozó a hangulata szegénynek. Elvittem egy pszichológushoz is, aki szerint ez annak tudható be, hogy közeledik az egyéves évforduló, és kezdenek benne újra feltörni az emlékek. Ő sajnos végignézte az egészet.

Sokáig nem beszélt az édesanyjáról, de mostanában már gyakran hozza szóba – tette hozzá a testvér.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában