Bulvár-celeb

2023.09.06. 05:50

Gesztesi Károly büszke lenne a lányára: Pankából vadító szupermodell lett

A néhai színművész és Liptai Claudia lánya meghódította a budapesti divathét kifutóját.

MW

Forrás: NS

Fotó: Földi Imre

Ráadásul nem ő volt az egyedüli sztárcsemete a kifutón: Schobert Norbi és Rubint Réka fia is megmutatta, hogy közönség elé termett. 

Forrás: Facebook

Gesztesi Panka még csak 17 éves, de nem idegen számára a modellkedés, hiszen fiatal kora ellenére már számos felkérést kapott, kapkodnak érte a cégek. De ez nem csoda: gyönyörű kamasszá érett, akire méltán lenne büszke az édesapja – derül ki a Metropol cikkéből.

 

Rájöttem, hogy az én pici lányomból egy érett, felnőtt nő lett, aki egymaga képes autót vezetni. Nem is olyan rég még játékokkal volt tele a szobája… Panka zárkózottabb, de egyben érettebb személyiség, mint amilyen kamaszként én voltam. Modellkedik, és érdekli a divat világa, de a színészet nem hozza lázba. Most még nem tudom, mivel szeretne foglalkozni, nemzetközi érettségire készül, és külföldi egyetemre jelentkezne. Kifejezetten szeret tanulni, a matematika az erőssége. A versenysportot, az aerobikot abbahagyta

– mondta egy korábbi interjúban Panka édesanyja, aki rendszerint részt vesz a lánya modellmunkáin is. 

Ám nem Panka az egyetlen, aki híres szülők gyermekeként állhatott kifutóra. Schobert Norbi és Rubint Réka fia, Norbika is megmutatta, hogy van helye a divatszakmában.


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában