Bulvár-celeb

2023.09.27. 12:25

Gyászol Tóth Gabi

Szinte napi rendszerességgel oszt meg érzelmes és mély jelentésű idézeteket Tóth Gabi. A szakértő szerint ez a gyászfolyamat része.

Forrás: TV2

Tóth Gabi és Krausz Gábor a nyáron jelentették be, hogy zátonyra futott a kapcsolatuk és a válás mellett döntöttek. Nem is kellett sokat várni, hogy kiderüljön, Gabi és fiatal táncosa szíve szerelemre lobbant – írja a Bors.

Az elmúlt napokban azonban szinte rendszeressé vált, hogy az énekesnő szívszorító idézeteket oszt meg. Ami a rajongók és a külvilág felé is azt sugallja, hogy nehezen éli meg azokat a napokat, amikor többen is támadják.

Nem egy hétköznapi eset, amin most átmegy.

Ezt mondja a szakértő

Megkérdeztük Makai Gábor klinikai szakpszichológust, hogy ezek az idézetek mire utalhatnak, min mehet keresztül jelenleg Tóth Gabi.

– Még a legrutinosabb sztárt is megviseli, ha a külvilág bántja, kritizálja. Ez a sok negatív behatás, az önvád és az érzelmi zűrzavar is okozhat lelki és fizikai kimerültséget. Mellette ott van a gyász is, amit ilyenkor megél az ember, annak ellenére, hogy van már új kapcsolata. Ilyenkor meg kell szűrnie az információkat, kerülnie kell a támadásokat.

Pozitív, ha van egy olyan kapcsolata, amiből tud töltekezni – válaszolta a szakértő, aki azt is hozzátette, hogy ebben az időszakban befelé fordul az ember, és számot vet a saját életével.

– Nem könnyű ez az időszak senki számára. Részben előreviszi az új kapcsolata ezt a gyászfolyamatot, így nem feltétlenül van halálra ítélve. Itt az a kérdés, hogy mennyire élik tudatosan a mindennapjaikat, mennyire kommunikálnak őszintén az érzelmeikről. De mindenképpen kihat a kapcsolatra a jelenlegi szituáció. Az is fontos kérdés, hogy mennyire tudnak egymásra hangolódni és hogyan tudnak közös nevezőre jutni – mondta Makai Gábor, aki azt is hozzáfűzte, hogy optimistán látja a pár helyzetét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában