Bulvár-celeb

2023.09.26. 17:35

Vonat gázolta halálra a férfit, az özvegye és az előző felesége veszekednek a hamvain

Összevesztek a Poroszlón halálra gázolt férfi urnáján.

Fotó: Ripost / olvasói fotó

Szeptember elején egy sokgyermekes családapát gázolt halálra a vonat Poroszlón. Bár a mentősök hamar a helyszínre értek, a férfi életét nem tudták megmenteni. Kiderült az is, hogy két közös gyermekük mellett az asszony előző kapcsolatából származó négy gyerekét is együtt nevelték. Most a Ripost megtudta, hogy a férfi özvegye Mónika, hazavinné férje urnáját.

Képtelen vagyok feldolgozni a férjem halálát. Napról napra csak nehezebb... Boldogan éltünk, nem is találhattam volna jobb társat Lászlónál  – fogalmazott a Ripostnak Mónika, aki még nem tudja, mikor szervezheti meg hitvese búcsúztatását, de azt elárulta, hol szeretné elhelyezni László urnáját. 

 

Nem viszem ki a temetőbe, mert azt szeretném, hogy a szerelmem örökre velem maradjon. Éppen ezért hazaviszem, és kialakítok neki egy megfelelő helyet – mondta a Ripostnak László özvegye, ám az elhunyt férfi előző felesége, Judit ezt nem akarja elfogadni. A korábbi feleség elmondta, hogy tisztában van vele, hogy a törvény szerint Mónikát illeti a döntés joga, mégis úgy érzi, hogy erkölcsileg van beleszólása abba, hogy mi történjen László hamvaival.

 

,,Folyamatosan érzem a volt férjem jelenlétét. Tudom, hogy egyesek nem hisznek nekem, de a volt férjem lelke mellettem van. Szerettük egymást, ezért sosem lett volna szabad elválnunk, boldogan neveltük a három gyermekünket. A szívem mélyén mindig is abban bíztam, hogy visszajön hozzám.

 

Kegyetlenségnek tartanám, ha Mónika valóban a házában helyezné el Lacit, hiszen akkor csak az ő különleges engedélyével látogathatnám a volt uram nyughelyét" 

 

– magyarázta Judit a Ripost munkatársainak.

Úgy tűnik, a két asszony között egyhamar nem várható békesség, de azt mindketten megígérték, hogy a féltestvéreket sosem hangolják majd egymás ellen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában