Hoppá!

2023.10.21. 06:30

Kiderült, hogy közel ötven év után is van olyan, amit nem tud férjéről Bódi Margó

Bár a házaspár rajongásig imádja a másikat, úgy tűnik, vannak olyan dolgok, amiket még Bódi Margó sem tud a férjéről.

MW

Az talán senkinek sem újdonság, hogy Bódi Margó igazi konyhatündér, de vajon mi a helyzet a férjével, Gusztival?  Vajon a ház asszonya mellett van lehetősége a tűzhely közelébe benni a Bódi család fejének, vagy tiltott pálya neki a konyha?! Ez, és még pár érdekesség is kiderül a Celebteszt legújabb részéből!

Bódi Gusztiék közel 50 éve boldogítják egymást, s ez valóban szó szerint értendő! A házaspár rajongásig imádja a másikat, ami a mai világban kifejezetten inspiráló lehet a fiatalok számára, hiszen a sztárpárok szinte egyik hónapról a másikra hagyják ott egymást. Margóék viszont kitartanak, bármi is történjék. 

A Bors arra volt kíváncsi, hogy ez a harmónia az élet minden területén megvan-e köztük, ezért olyan kérdéseket tettek fel, amelyek nem minden nap hangoznak el a Bódi családban.

A teszten nem pont úgy teljesítettek, ahogy arra mindenki számított. Főleg azzal a kérdéssel sikerült megizzasztani őket, hogy melyik az az étel, amit a Bódi család feje kifejezetten gyűlöl?

Margó szerint ez a sóska, míg Guszti egy teljesen más választ adott a kérdésre.

A sólettek, meg az ilyenek nagyon nem jönnek be. De a kagyló sem. Ott tartottam, hogy majdnem lenyelem, de nem bírtam... Cigánygyerek az ilyet nem bírja lenyelni!

– mondta Guszti.

A teljes cikket a Borsonline oldalán olvashatja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában