Bulvár-celeb

2023.11.22. 07:39

Vandálok rongálták meg Damu Roland sírját

A színész családjától pénzt is követeltek.

MW

Fotó: Bors

Damu Roland már csaknem két éve nincs köztünk, a színész 2021. december 27-én hunyt el, halála mindenkit megdöbbentett. A tragikus sorsú művészről halála után is sokat lehetett olvasni, tartozásokról is szóltak a hírek.

Egy ideje a családról sem hallottunk, most azonban egyikük, Tóth István a Borsnak elmondta, a napokban megrongálták a színész sírját. 

Mint nyilatkozta, gyakran látogatják Damu sírját, nemrégiben pedig megdöbbenve vették észre, hogy a színész neve le van fújva festékkel, a sírt pedig papírok vagy levelek borították, amelyekben tartozást követeltek vissza a színésztől.

István és családja letakarították és rendbe tették a sírt, de azt gondolják, sajnos ezzel még nincs vége a történetnek. Nem értik, a rongálók miért nem őket keresték meg, ha problémájuk van, bár hozzátette, segíteni nem tudtak volna, mert csak az elhunyt színész tudhatja, hogy kitől milyen összegeket kért kölcsön és azt a halála előtt rendezte-e.

 –Úgy gondolom, a családot békén kellene hagyni, csak azt szeretnénk, hogy ne a síron töltsék ki a haragukat az emberek

– mondta István, aki végezetül hozzátette:

– Szeretném megkérni az embereket, hogy ne bántsák a sírt. Nem szeretnénk senkinek sem rosszat, csak békében emlékezni a családtagunkra. Ráadásul a mamám a mai napig hiányolja és sír utána. Bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna, ha egyedül megy ki hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában