Bulvár-celeb

2024.03.09. 05:00

Hűha! Az egykori Nagy Ő társkeresőn próbálkozott

A celebvilágban is egyre népszerűbb netes párkeresés, nem ő az első híresség, aki kipróbálta.

MW

Noszály Sándor a sportvilágban is kereste a szerelmet

Fotó: Árvai Károly

Noszály Sándor szerelmi élete sokáig nyitott könyv volt a nyilvánosság előtt, hiszen éppen egy párkereső műsor, a Nagy Ő kapcsán lett még népszerűbb az amúgy is ismert teniszező. 

dwts noszály mikes
Noszály Sándor partnere a Dancing With The Stars műsorában Mikes Anna volt
Fotó: Máté Krisztián / Forrás: Ripost

Nem titok, hogy az évek során több szerelme is volt, Novák Henivel, a Jóban Rosszban korábbi színésznőjével 2010-ben össze is házasodtak, és Amerikába költöztek. Öt esztendő múlva azonban elváltak, és a teniszező évekkel később hazaköltözött Magyarországra. Itthon összejött egy nála tizenöt évvel fiatalabb sportolóval, Páll Orsolyával, sokan megrendültek, amikor napvilágot látott a hír, hogy Noszály Sándor szakított kedvesével. 

Az azonban csak nemrég derült ki, hogy Sándor egy ideig az interneten keresett párt magának.  Egy olvasó eljuttatott a hot! szerkesztőségébe egy képernyőfotót, miszerint valaki Noszály nevében ismerkedik a Tin­de­ren. Csak később derült ki, hogy az tényleg az ő fiókja.

Noszály Sándor egy ideig neten keresett párt magának
Forrás: Olvasói fotó

Elismerte, hogy így kereste a szerelmet

Ez a párkereső módszer már régóta elfogadott a hazai sztárvilágban, nem egy ismert ember vette már igénybe, a személyes találkozók helyett társkereső alkalmazást használva egyfajta szűrőként. A Bors megkereste ezzel kapcsolatban Noszályt, aki szűkszavúan válaszolt.

Rajta voltam a Tinderen egy darabig, de már egyáltalán nem használom. Nem ma volt, az biztos

– monta a teniszező.

Mi lehetett az oka, hogy még mindig ott virít az oldalon Sándor jól sikerült fotója, kiderül a Bors cikkéből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában