Bulvár-celeb

2024.04.08. 09:50

Ezzel a méregdrága luxusautóval jár Bódi Csabi

Egy ház árát költötték Bódi Csabi új autójára.

Bódi Csabi

Forrás: Bors

Február végén TikTok-csatornáján mutatta meg Bódi Csabi, hogy családjától egy új autót kapott ajándékba, a meglepetés pedig nem más volt, mint egy vadonatúj, hófehér 7-es BMW. A muzsikus már régóta vágyott egy ilyen autóra, de sosem vette meg magának. Nem is csoda, hiszen az autót állításuk szerint szinte egy új ház áráért, körülbelül 50 millió forintért vásárolták. Bódi Margó és Guszti fia nem sokkal később egyedi rendszámmal szerelte fel luxusautóját, amelyen most már kislánya, Lilien neve tündököl.

Csabi szívéhez igazán közel áll a méregdrága kocsi, olyannyira, hogy rendszeresen mutatja meg követőinek közösségi oldalaira feltöltött fotóin és videóin is egyaránt. Legutóbb szombaton gurultak vele feleségével a repülőtérre, ugyanis egy rövid időre külföldre utaztak a házasok, érkezésükről pedig természetesen egy újabb bejegyzés született a zenész Facebook-oldalára.

„Az oroszlányi színpadról egyenesen a repülőtérre”

– írta posztjában.

A luxusautót ide kattintva lehet megnézni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában