Krimi

2023.07.17. 12:57

Kiderült, miért gyilkolhatták meg a 27 éves lányt Angyalföldön

A szökésben lévő gyilkos veszélyes lehet: a rendőrök napok óta hatalmas erőkkel keresik az elkövetőt, figyelik a családját, a rokonait, a telefonját és a bankkártyája adatait is.

Fotó: MTI / Mihádák Zoltán

27 éves nő holttestére bukkantak a rendőrök a XIII. kerületi Véső utca egyik társasházi lakásában, csütörtökön este, miután bejelentés érkezett a segélyhívó központba. A fiatal lány halálával összefüggésben Türk Róbert Dániel ellen adtak ki elfogató parancsot. 

A férfi baráti társasága képtelenségnek tartja, hogy az általuk szelíd és kedves fiúnak tartott Róbert bárkit is bántalmazott, senki nem gondolt volna ilyet róla.

Hevesi Kriszta pszichológus szerint betegesen féltékeny lehetett a férfi, ilyen esetekben pedig a környezete teljesen másként ismeri az ilyen embereket, mint a párkapcsolatában amilyen arcát mutatja. Szerinte, azt sem lehet kizárni, hogy kábítószer hatása alatt állt. 

A Tények megtudta: Róbert megverte, majd megszurkálta a 27 éves nőt. A férfi feltehetően féltékenység miatt esett neki a fiatal áldozatának, akivel két hónapja ismerték egymást. A rendőrök napok óta hatalmas erőkkel keresik, figyelik a családját, a rokonait, a telefonját és a bankkártyája adatait is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában