Krimi

2023.08.23. 12:23

Nagy baj lehet: luxusautójával együtt nyomtalanul tűnt el a Zalaegerszeg TE FC egykori játékosa

Hameed Abdullah Talal éppen az irataiért jött Budapestre, amikor a XIII. kerületben nyoma veszett.

MW

A kép illusztráció!

Forrás: Shutterstock

A Gorica frissen igazolt játékosa rejtélyes körülmények között tűnt el Magyarországon. A svéd útlevéllel rendelkező iraki futballista tíz nappal ezelőtt írta alá szerződését a horvát csapattal. A sportoló szombaton Horvátországból Budapestre utazott, hogy beszerezze a szükséges iratokat az új klubjához. A 27 éves sportoló. legutóbb a ZTE második csapatának kötelékébe tartozott - írja a Bors.

Úgy tudni, hogy utoljára a hétfő reggeli órákban beszélt ügynökével, akinek azt mondta a balszélső, hogy "éppen pakol és indul Velika Goricába, hogy odaérjen a klub délutáni edzésére". Ekkor adott magáról utoljára életjelet.

A fiatal sportoló eltűnését bejelentették a magyar rendőrségen, a család és a HNK Gorica kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik Hameedről, jelentkezzen a legközelebbi rendőrkapitányságon vagy a klubnál. A játékos egy fehér színű, svéd rendszámú Porsche Taycant vezet.

Időközben a hazai rendőrség is kiadta a körözést a focistára, mint a Police.hu is írja, a BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 27 éves férfi augusztus 21-t követően XIII. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is keresik. Abdullah Hameed Talal körülbelül 171 centiméter magas, rövid fekete hajú, barna bőrű.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában