Krimi

2023.08.15. 12:05

Szörnyű baleset: többen áthajtottak az M6-oson fekvő férfin

Egy 34 éves tolnai férfi vesztette életét Tolna térségében.

Forrás: police.hu

Halálos kimenetelű baleset történt augusztus 15-én, kedden nem sokkal éjjel fél egy után az M6-os autópályán, a 142-es kilométerszelvény közelében, a Budapest felé vezető oldalon.

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy 34 éves férfi és egy 22 éves nő kerékpárral közlekedett az M6-os autópályán, feltehetően a leállósávon. A kerékpárosok vélhetően elvesztették egyensúlyukat, és a haladó sáv felé dőltek. Szerencsétlenségükre éppen ekkor érkezett mögülük egy személyautó, melynek vezetője nem tudta elkerülni az ütközést, és a kocsi bal elejével elütötte a kerékpáron utazókat.

Az ütközést követően a nő a külső szalagkorlát melletti területre esett, míg a férfi az egyik forgalmi sávra zuhant. Ezután több arra haladó autós is áthajtott rajta. A 34 éves tolnai férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A nőnél végzett alkoholszondás ellenőrzés pozitív értéket mutatott. Őt súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentők.

A helyszínelés és a rendőri tevékenység véget ért. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom – írja a teol.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában