Krimi

2023.11.14. 18:26

Döbbenet! Ennyi kábítószert még sosem foglaltak le Magyarországon

Ismét Csepelen csaptak le a rendőrök a rekordfogásra, tavaly is itt bukkantak 71 kilogram nagy tisztaságú kokainra.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Leon Rafael

A hvg.hu értesülése szerint rendkívül sok, Magyarország történetében rekordmennyiségnek számító kábítószerre bukkantak a hatóságok a csepeli szabadkikötőben múlt szombaton, méghozzá egy hajó padlózatába rejtve. Azt, hogy pontosan milyen drogról van szó, nem tudni, információnk szerint jelenleg a Nemzeti Szakértői és Kutatóközpont Kábítószervizsgálói Szakértői Intézetben vizsgálják a kábítószergyanús anyagot.

Egy évvel ezelőtt már volt egy nagy drogfogás a csepeli szabadkikötőben. Akkor az egyik munkás vette észre, hogy egy Ecuadorban feladott konténer teteje megrongálódott. Meg akarták hegeszteni, ekkor vették észre, hogy gyanús csomagok vannak benne, ezért értesítették a rendőrséget. Akkor is a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai mentek a helyszínre és a szemle során 71 darab, egyenként körülbelül egykilós csomagot találtak, melyekről a szakértői vizsgálat kimutatta, hogy nagy tisztaságú kokaint tartalmaznak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában