Krimi

2023.12.23. 05:50

Tűzhalálba is követte kutyája a nógrádi férfit

Az egyházasdengelegi vállalkozó kutyájával együtt égett halálra.

MW

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: My Photo Buddy

December 16-án, szombaton este a falu egyik háza kigyulladt. Az épületben lakó vállalkozó életén már nem tudtak segíteni, a kiérkező tűzoltók ugyanis csak a férfi és kutyája holttestét találták meg a házban – írja a Bors.

A Rákóczi úton lévő 130 négyzetméteres családi házhoz négy járművel vonultak a tűzoltók. Az épület oltása közben egy férfi holttestét találták meg. Egy ágy és annak környezete égett öt négyzetméteren, amelyet a tűzoltók eloltottak. A tűzben egy kutya is elpusztult

– közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A környékbeliek nem sejtették, hogy ekkora a baj. Csak később tudták meg, hogy a férfi és a kutya is bent égtek.

 A férfit tragikus módon a saját, egyetemista lánya találta meg végül:

a fiatal az édesanyjával ment az apukájához, amikor azonban beléptek a házba, rábukkantak a férfi és a kutya holttestére.

A falubeliek azt is elárulták a Borsnak, hogy kutya és gazdája szinte minden idejüket együtt töltötték, elválaszthatatlanok voltak, így nem lepődtek meg, hogy a tűz sem fékezte meg az ebet abban, hogy kitartson gazdája mellett:

Ketten laktak a házban, a kutya és ő, mert a családja máshol élt. Az a kutya mindenhova ment vele, együtt aludtak, együtt mentek minden felé. Ezért valószínűleg még akkor sem mozdult el mellőle szegény kutya, amikor már kigyulladt a szoba

– mondta egy helybeli. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában