Krimi

2024.03.17. 15:42

Részeg volt a sofőr, aki halálos balesetet okozott Oroszlánynál

A fiatal férfi, aki két embert küldött a halálba, könnyű sérülésekkel megúszta a halálos balesetet.

Az idős házaspárnak esélye sem volt túlélni az ütközést

Forrás: TV2 Tények

Szörnyű karambol történt szombat délelőtt a 8119-es út Oroszlány és Csákvár közötti szakaszán, ahol összeütközött két autó. A balesetben ketten vesztették életüket, miután egy férfi az autójával Oroszlány felől Csákvár irányába tartva átsodródott a szemközti sávba, ahol összeütközött egy másik személygépkocsival, amelyben egy házaspár utazott. A vétlen járműben utazók életét sajnos már nem lehetett megmenteni. Most újabb részletek derültek ki: a vétkes, 27 éves sofőr a Tények információi szerint részeg volt, így okozta a 75 éves férfi és 74 éves felesége halálát.

Az idős párnak sajnos esélye sem volt túlélni a frontális karambolt: autójuk szint a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. A motortér a vezető ülésig összepréselődött, a szélvédője kiszakadt, ajtajait pedig a tűzoltók vágták le. A Ladába egy Mercedes csapódott bele szemből, mely ugyancsak totálkáros lett. Az azt vezető fiatal túlélte a balesetet, amit ő maga okozott: csak a bokája tört el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában