Hungarian Darts Open

2023.12.18. 23:29

2026-ig biztosan eljönnek Budapestre a darts nagyágyúi

Három évre szerződést hosszabbított a darts legnagyobb világszervezete (PDC) és a Darts Event, ez azt jelenti, hogy 2026-ig biztosan eljönnek a sportág nagyágyúi a PDC European Tour budapesti állomására.

MW

Az osztrák Rusty-Jake Rodriguez játszik a brit Joe Cullen ellen a darts PDC European Tour Hungarian Trophy versenyen a BOK Sportcsarnokban 2022. szeptember 4-én

Forrás: MTI

Fotó: Mónus Márton

A szervezők hétfői közleménye szerint az idei sorozat legemlékezetesebb és az egyik legforróbb hangulatot hozó versenye volt a budapesti. A III. Hungarian Darts Trophy-n idén is színvonalas meccseket láthatott a közönség, az eseményre pedig 19 ezer néző volt kíváncsi a helyszínen.

A hároméves szerződés egyben kihívást is jelent számukra. Évről évre szeretnénk megújulni, és mindig többet és többet nyújtani a nézőknek. Ehhez pedig az MVM Dome vezetőségében kiváló partnerekre találtunk. Az elkövetkező években tehát a magyar közönség a Dome-ban találkozhat a darts nagyágyúival

 - áll a Darts Event csapatának közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában