Lázadó

2021.04.01. 07:44

Videó: A lázadóknak szól a Sugarloaf friss klipje

Az együttes legújabb videójában hallható dal szövegét Muri Enikő írta.

KM

Idei első klipjével jelentkezett a Sugarloaf: a Lázadó című dalhoz forgattak kisfilmet, melyet a banda hivatalos YouTube-csatornáján nézhetnek meg az érdeklődők. A szerzemény az együttes 2019-ben megjelent, Sputnik című nagylemezén kapott helyet, így a rajongók már régóta ismerhetik.

Negyed évszázad

Az együttes frontasszonya, a nyíregyházi Muri Enikő az egyik kereskedelmi televízió tehetségkutató műsorában szerzett országos hírnevet, majd megjelent egy szólóalbuma. A közönség rendszeresen láthatja színházi produkciókban, azonban zenei karrierjét sem adta fel, így 2017 tavaszán csatlakozott a Sugarloaf csapatához. A Lázadó című dal egyik érdekessége, hogy szövegét az énekesnő írta.

– Gyerekkorom óta érdekelt az éneklés mellett a szövegírás, és óriási büszkeséggel tölt el, hogy a Sputnik lemezünkön több dalban is megmutatkozik ez a képességem – osztotta meg a gondolatait a dalról Muri Enikő az együttes közösségi oldalán. – A Lázadó dalszövegét teljes egészében én írtam. Egyik éjszaka nem jött álom a szememre, nekiültem a dalnak, és hajnali 2-től hajnali 5-ig meg is írtam. Amikor befejeztem, és egyben elolvastam, akkor láttam csak, hogy mi lett az eredménye. Megdöbbentem, nem gondoltam volna, hogy abban a pillanatban ennyire dühös érzelmeim voltak.

A zenekar tavaly ünnepelte megalapításának huszonötödik évfordulóját. A Sugarloaf tagjai egy szülinapi turnéval szerették volna emlékezetessé tenni a jubileumot, azonban a koronavírus-járvány miatt le kellett mondaniuk a fellépéssorozatról. Helyette a virtuális térben tartották a kapcsolatot a közönséggel: az elmúlt hónapokban két minikoncertet is feltöltöttek az internetre.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában