Celeb

2023.10.08. 17:47

Hoppá! Villantott a fellépésen Opitz Barbi - videó!

Olyan rövid szoknyát vett fel a koncertre Opitz Barbi, kilátszott alóla a bugyija - írta a Bors.

Szon.hu

Imádják a rajongók Opitz Barbit, és az énekesnő is nagyon hálás a sok szeretetért, amit kap az emberektől. Egyik legutóbbi fellépésének helyszínén kamera rögzítette, ahogy a koncert után odament a közönségéhez pár közös fotót készíteni.

A sonkádi énekesnő áthatóan dögös szettet választott a nagy napra, egy fekete topban és egy szürke miniszoknyában lépett a színpadra, ami alól egy óvatlan pillanatban a bugyija is kilátszott.

Történt ugyanis, hogy az egyik fiatal rajongója úgy megölelgette az énekesnőt, hogy amikor Barbi lehajolt hozzá, felcsúszott a szoknyája.
Az esetről készült felvételt maga Opitz Barbi osztotta meg az Instagram-oldalán: ide kattintva megtekintheted!

Családja a totális szétesés szélére sodródhatott

A Bors megbízható, a családhoz közelálló forrásból nemrég úgy értesült, hogy az énekesnő édesapja és édesanyja összeomlott a lányuk szerelmi élete okozta botrányok miatt. Egyre gyakrabban hangzik el, hogy külön utakon kellene folytatniuk. A baj olyan nagy, hogy állítólag az édesapa már elkezdte szervezni, hogy külföldön kezd új életet, maga mögött hagy itt csapot-papot.

- A szülők nincsenek jól, az egyik veszekedésnél Barbi apja azt mondta az anyjának, hogy a nő nyugodtan élje az életét, menjen amerre akar, mert Tamás is menni készül – mondta a Borsnak a névtelenséget kérő barát.

- Állítólag Olaszországban tervez új életet kezdeni. Itthon már nincs maradása. Az Opitz család sajnos úgy fest, darabokra esik szét... – mondta az informátor.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában