Para!

2023.10.30. 14:36

Riasztó, mit művelt egy kísértet a Vasvári utcán? Rém leselkedett egy fa mögül a sóstói erdőben?

Halloween-hez közeledvén idén is várjuk olvasóink kísértetsztorijait! Kedvcsinálóként felidézünk két régebbi nyíregyházi történetet, melyek 2016-ban jelentek meg portálunkon!

Szon.hu

Forrás: illusztráció / pexels

"A sóstói erdőben van valami..." - Különös, suttogó alak hozta rá a frászt olvasónkra a fák között

Egy nyíregyházi olvasónk hátborzongató találkozásáról írt nekünk: valaki, vagy valami a frászt hozta rá a sóstói erdőben...

A sóstói erdőben van valami... - kezdte levelét olvasónk. - Az egyik este sétálni mentünk és arra lettünk figyelmesek, hogy a fák mögött bujkál és néz valaki. De nem tudtuk meg, hogy ki lehetett az, mert mire odamentünk, már nem volt ott. Furcsa suttogó hangot adott és amikor kijöttünk az erdőből különös csend lett.

Olvasónkat egészen felkavarta az eset, mert mint írta: Azóta sokszor álmodok az erdővel.

Riasztó dolgokat művelt a kísértet a Vasvári Pál utcán

A Vasvári Pál utca egyik társas házában különös és furcsa élményeket éltem át. Egyet leírok közülük. Nappal mindig rendesen szólt a rádió, amit kikapcsoltam, amikor már nem hallgattam. Éjszaka viszont annak ellenére, hogy ki volt kapcsolva, gyakran bekapcsolt magától - írta olvasónk.

Műsor helyett ütemes kopogást és valami háttérzajt lehetett hallani. Ha kikapcsoltam, újra bekapcsolt. Egyszer a készüléket áttettem a szoba egy másik részébe. Ott ki és be, ki és bekapcsolt sokszor egymás után. Hangosan megszólaltam: "Nem tudom, ki vagy, vagy mi vagy, de hagyj engem békén!" Ahogy ezt kimondtam, az egész lakásban megszűnt az áram, kivéve a rádióban. Nagyon megijedtem. A sötétben az balakhoz mentem, hogy felnyissam a reluxát. A kinti villanyfény hatására az áram visszajött - zárta levelét olvasónk.

Találkoztál már kísértettel?

Visszajár a plébános harangozni? Rejtélyes dolgok történnek az Ön településén? Van egy elhagyatott ház, amit inkább elkerülnek arrafelé? Ha nem csak olvasni szereti a túlvilági történeteket és ismer egyet-kettőt, feltétlenül ossza meg velünk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában