Nyíregyháza

2023.11.26. 11:04

Ezúttal a Campusban ünnepeltek

Karácsonyi ünnepségre és pótszilveszteri bulira készül a nyíregyházi Őszi napfény egyesület.

Szon.hu

Forrás: Egyesület

Az esztendő második felében születésnapjukat és névnapjukat ünneplő tagjait köszöntötte a napokban a Nyíregyházi Őszi Napfény Egyesület a Campus Bistroban. Fehér Miklós tortáján 80-as, Hankószki Pálné és Kertész Józsefné tortáján pedig a 70-es szám díszelgett.

A civil szervezet vezetője, Kiss Mátyásné az ünnepi pillanatok előtt ismertette: október végén tisztújító közgyűlést tartott az egyesület, melyen újabb három évre bizalmat szavazott neki a tagság, helyettese Aponyi Imre Antalné lett, a kasszakulcsot pedig Varga Ferencnére bízták.

– Csütörtök délutánonként továbbra is foglalkozásokat tartunk a Borbányai Művelődési Házban. December 15-én karácsonyi ünnepséget rendezünk, hagyományainkhoz híven, az idén is óvodások adnak műsort nekünk, mi pedig vendégül látjuk őket. Januárban pótszilveszteri mulatságra várjuk a hangulatos kikapcsolódásra vágyókat a Campus Bisztróba, a talpalávalóról a VOX együttes gondoskodik majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában