Nyíregyháza

2023.12.14. 15:44

Az adakozásról szól az év vége

Ötven rászoruló nyíregyházi család karácsonyát szépítik meg az adományokkal.

Csáki Alexandra

Tartós élelmiszer, szaloncukor, apró meglepetések lapulnak azokban a hatalmas csomagokban, melyekkel az OTP Fáy Alapítvány és annak két mintaiskolája, a bank, valamint a Humanitás Szociális Alapítvány lepett meg ötven nyíregyházi és környéki, nehéz helyzetben lévő családot az Oltalom Szeretetszolgálat segítségével.

Mosolyt csaltak az arcokra

– Az év végi adományozási programunkban hátrányos helyzetű családok karácsonyát igyekszünk megszépíteni.  Az idén Nyíregyháza mellett Jászárokszállásra és Battonyára is viszünk ötven-ötven, egyenként több mint 40 ezer forint értékű csomagot – mondta el lapunknak Csejtei Ildikó, az OTP Fáy Alapítvány ügyvezetője a csütörtökön a szervezet nyíregyházi Oktatási és Innovációs Központjában tartott jótékonysági eseményen.

– Nyíregyházán a szeretetszolgálat Családok Átmeneti Otthonában élőkhöz juttattuk el az adományokat, és mint megtudtuk, nagy örömet szereztünk velük – tette hozzá az ügyvezető. A Fáy alapítvány általános és középiskolás diákok, fiatal felnőttek pénzügyi edukációjával, jövőtudatos gondolkodásának erősítésével foglalkozik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában