Nyíregyháza

2024.01.10. 15:14

Stílus a hétköznapokon és a politika színpadán

Szon.hu

Schiffer Miklós érkezik január 16-án Nyíregyházára: a stílusszakértő, stílustanácsadó, divattervező az MCC nyíregyházi képzési központjában tart előadást a stílusos megjelenés alapjairól, valamint a politika világában megfigyelhető stílusirányzatokról.

Öltözék és hitelesség

Az első részben a stílusé és a vizuális kommunikációé lesz a főszerep. Schiffer Miklós segítségével rálátást nyerhetünk a divat és a stílus viszonyára, s megtudhatjuk, mennyire határozza meg öltözködési stílusunk a személyiségünk által közvetített üzenetet. A könnyen felépíthető és jól használható ruhatár alapjairól is hallhatunk, a dress code fogalmát is körbejárjuk, s megismerkedhetünk a nagy öltözködési irányzatok alapjaival.

20201107_dancing_7155_MK_ripost
Schiffer Miklós
Fotó: MW-archív

A második rész súlypontját a politika színterén felismerhető stíluskommunikáció adja: megtudjuk, milyen legitimációt és hitelességet ad a ruházat, és mennyire érdemes a politikusnak egy adott üzenethez, célcsoporthoz „öltözködnie”. Példaként a közelmúlt és napjaink olyan politikusairól is hallhatunk, akik az öltözködéssel üzennek, akiknek karakterjegyük az, ahogyan ruházkodnak. A január 16-án 17 órakor kezdődő előadáson a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában