Emlékplakett

2021.07.01. 08:10

Emlékplakettet kapott az iparkamara főtitkára

KM

A megyei kereskedelmi és iparkamara főtitkára, Nagyné Varga Katalin, július elsejei nyugdíjba vonulása alkalmából megkapta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Emlékplakettjét.

A kitüntetést a kamara elnöke, Pekó László adta át Nagyné Varga Katalinnak a napokban, megköszönve lelkiismeretes és fáradhatatlan munkáját, valamint a lojalitását a kamara iránt.

Nagyné Varga Katalin főtitkár
Fotó: KM-Archív

Nemzetközi elismerések

Nagyné Varga Katalin 2000 óta látta el a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában a munkahelyi vezetői feladatokat.

Folyamatosan nyomon követte a vállalkozások igényeit, munkatársait is erre ösztönözte. Pályafutása során számos nemzetközi elismerést kapott a Plato Magyarország Program hazai fő koordinátoraként. Neki köszönhetően lett a megyei kereskedelmi és iparkamara kiemelt partnere a Kelet-Flandriai Kereskedelmi és Iparkamarának.

A Plato program mellett számos hazai és nemzetközi projekt sikeres megvalósítása is fémjelzi munkájának hatékonyságát. Rendkívüli figyelmet fordított a megyei kkv-k támogatására olyan szakmai programok, továbbképzések, fórumok szervezésével, melyek a napi munkában alkalmazható ismereteket biztosítanak.

Az aktuális gazdasági szabályozásokban bekövetke­­ző változások figyelembevé­telével folyamatosan alakította, fejlesztette a kamarai szolgáltatásokat a vállalkozói visszajelzések alapján. Fontos számára, hogy a vállalkozók a kamara keretein belül találjanak egy olyan közös­séget, amely eltér a megszokottaktól, mégis kiválóan érzik magukat benne a szereplők.

Elvitathatatlan érdemek

A megyei kamara pozitív megítélésében, elismertségében elvitathatatlan érdemei vannak. Az emlékplakettet a kamara és a megyei vállalkozások érdekében végzett, 25 éves lelkiismeretes és áldozatos munkája elismeréseként vehette át nyugdíjba vonulása alkalmából.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában