Nyíregyháza

2023.04.22. 10:25

Ugródeszka lehet a nőknek

A kamara főtitkára két aktuális pályázati lehetőségre hívja fel a női vállalkozók figyelmét.

A kamara igyekszik mindenben segíteni, támogatni a női vállalkozókat

Fotó: Kamara

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara kiemelt figyelmet szentel a női vállalkozóknak, igyekszik minden lehetséges módon támogatni és segíteni őket – a szervezet ezzel a céllal működteti a Női Vállalkozók Klubját is.

Két lehetőség 

Párkányiné dr. Csurka Edina, a kamara főtitkára lapunkon keresztül két pályázati lehetőséget ajánl a vármegyei női vállalkozók figyelmébe, az egyik a „Nő a Táska – Válts nagyobb vállalkozói jól-létre!” nevet viseli. 

– Egy videópályázatra hívják a magukat és a vállalkozásukat fejleszteni kívánó fiatal hölgyeket, akiktől azt várják, hogy egy rövid videóban mutassák be, hogyan fordítanák a SEED Alapítvány szakértőinek és mentorainak támogatását a saját vállalkozói ötletük megvalósítására, vállalkozásuk továbbfejlesztésére. A szakmai zsűri által kiválasztott, tíz leginkább fejlesztésre kész ötletgazda, vállalkozó részt vehet egy egynapos fejlesztési worksho­pon, ahol az üzleti ötlet vagy az üzletfejlesztési elképzelés megvalósíthatóságát veszik górcső alá – tudtuk meg a főtitkártól. 
A másik pályázat, a Visa She’s Next támogatási program öt magyar női vállalkozó számára teremt lehetőséget, hogy pénzügyi támogatásban, valamint szakmai mentorálásban részesüljenek. A Visa pályázati felhívása legalább 51 százalék női tulajdonban levő cégek és női egyéni vállalkozók számára készült. 

Párkányiné dr. Csurka Edina, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára felhívta a figyelmet, a pályázó vállalkozásának jogszerű és meg­győző digitális jelenléttel kell rendelkeznie, mint például weboldal, online rendelési funkció vagy platform, közösségimédia-jelenlét, valamint képesnek kell lennie digitális fizetések fogadására; a támogatás összege 2 millió forint. A részletes pályázati anyagot a kamara az érdeklődők rendelkezésére bocsátja, közvetlenül érdeklődni Kostyál Tünde gazdaságfejlesztési és nemzetközi kapcsolati munkatárs­nál lehet a [email protected] e-mail-címen és a 06-30-9655-615-ös telefonszámon. 

KM 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában