Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

2023.06.08. 14:26

Egységes kérelmek: péntek az utolsó határidő!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara vármegyei igazgatósága felhívja a térség gazdálkodóinak a figyelmét, hogy a kérelembeadási időszak utolsó napja 2023. június 9. A határidőt követően beadott egységes kérelmeket érdemi vizsgálat nélkül visszautasítják. 

  • Arra kérjük a gazdálkodókat, hogy, akár igénybe veszik a falugazdászok segítségét, akár nem, ne hagyják az utolsó pillanatokra az egységes kérelmekkel kapcsolatos ügyintézést. Azon kamarai tagok, akik a korábbi években nem kérték falugazdász közreműködését a kérelembeadáshoz, de idén szeretnék azt, forduljanak telefonon a lakóhelyükhöz legközelebbi falugazdászokhoz időpont-egyeztetés céljából. Elérhetőségeik megtalálhatóak a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara portálján, a falugazdász-keresőben - hívta fel a figyelmet Rácz Imre, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara vármegyei elnöke. Hozzátette, az egységes kérelmekkel kapcsolatban bővebb információk, és a falugazdászok elérhetőségei érhetők itt találhatóak meg: https://www.nak.hu/ek-2023.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában