Szabolcs-Szatmár-Bereg

2023.08.15. 11:41

Duplázás a hitelprogramban

Évi nettó 5 százalékos kamat mellett érhetőek el a konstrukciók.

Szon.hu

A vállalkozások fejlődését segíti elő a program

Fotó: Illusztráció: MW-Archív

Egymilliárd forint összegre emelkedett a Széchenyi Kártya Program beruházási hiteleinek felső határa, és duplájára, 400 millió forintra emelkedett a lízingkonstrukció keretösszege is – tudtuk meg Párkányiné dr. Csurka Edinától.

Egymilliárdos hitelösszeg 

A vármegyei kereskedelmi és iparkamara főtitkára hozzátette: a Széchenyi Kártya Beruházási Hitel MAX+ és az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel MAX+ konstrukciókban augusztus 1-jétől 1 milliárd forintra emelkedett a maximálisan igényelhető hitelösszeg. Mindhárom finanszírozási lehetőség továbbra is a legalacsonyabb, évi nettó 5 százalékos kamat mellett érhető el. A Széchenyi Kártya Program MAX+ fenti hiteleire vonatkozó részletes információkért, az igényléshez szükséges dokumentumokkal kapcsolatban keressék a vármegyei kereskedelmi és iparkamara munkatársait az alábbi telefonszámokon: 06-30-122-2642, 06-30-596-7221, 06-30-339-4822.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában