Iparkamara

2023.08.11. 14:58

Online fórum az EPR rendszerről

A regisztrációs felületen lehetőség van kérdéseket is feltenni, amelyeket az előadók beépítenek a prezentációjukba.

Szon.hu

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamarához továbbra is több kérdés érkezik az új EPR rendszerről. Éppen ezért a kamara a MOHU Zrt-vel közösen ismét tájékoztató rendezvényt szervez a hulladékbirtokosoknak a kötelező regisztrációról, illetve a kiterjesztett gyártói felelősség (EPR) rendszerről - mondta lapunknak a kamara vármegyei szervezetének főtitkára. Párkányiné dr. Csurka Edina hozzátette, az online tájékoztató időpontja augusztus 17. (csütörtök) 15 óra.

A tájékoztató konferencia tervezett napirendjével kapcsolatban elmondta: a tervek szerint dr. Vereczkey Zoltán, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Fenntarthatósági és Környezetvédelmi Kollégiumának elnöke mond majd bevezetőt, ezután pedig dr. Juhász Edit, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elnöke ad tájékoztatást a változásokól. Az EPR regisztrációról Szabó Szilvia, a MOHU Zrt. munkatársa tart előadást.

Csatlakozási link

Az érdeklődők regisztrálni 2023. augusztus 16. (szerda) 12 óráig tudnak. A regisztrációs felületen lehetőség van kérdéseket is feltenni, amelyeket az előadók beépítenek a prezentációjukba. A csatlakozási linket augusztus 16-án küldi meg a MOHU a regisztrált vállalkozások számára. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában